010-7511414
info@keurmerkontruimer.nl

Woningontruiming Rotterdam

Woning ontruiming Rotterdam?

Welkom bij Keurmerkontruimer, dé specialist in het ontruimen van woningen. Bent u op zoek naar woning ontruiming Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste aders. Keurmerkontruimer staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de woning ontruiming. Rotterdam, Den Haag en de weide omtrek is ons werkgebied.
Snel een offerte op maat Wilt u een offerte ontvangen voor een woning ontruiming in Rotterdam? Vul dan hier de vragenlijst in en ontvang snel een offerte! Wilt u liever direct een offertetarief? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010-7511414 . Een van onze medewerkers staat u graag te woord om de woning ontruiming met u door te nemen.

Woning ontruiming tegen een vast tarief 

Keurmerkontruimer werkt met een vooraf vastgesteld vast tarief. Via de online prijsindicatie of via een telefonische intake zijn wij in staat dit tarief vast te stellen. Duurt de ontruiming uiteindelijk langer dan geoffreerd? Dan passen wij onze prijs hier niet op aan. De offerteprijs is altijd gelijk aan het te betalen bedrag. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf!

Professionele & discrete woning ontruiming in Rotterdam 

Bij Keurmerkontruimer bent u verzekerd van een professionele ontruiming en discrete aanpak door onze ontruimers. Onze teams zijn standaard voorzien van professionele hulpmiddelen en alle materialen die nodig zijn om een volledige service voor woning ontruiming Rotterdam te bieden.

Woning ontruiming Rotterdam en de weide omtrek!

Het werkgebied van Keurmerkontruimer is Rotterdam en de weide omtrek, hieronder vallen onder andere; woning ontruiming Den Haag, woning ontruiming Dordrecht, Woning ontruiming Zoetermeer en woning ontruiming Delft. Vind de ontruiming buiten dit werkgebied plaats? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Woning ontruiming Rotterdam met spoed  Dient er een woning ontruiming met spoed plaats te vinden? Ook met spoed staan wij voor u klaar. Dien snel een offerteaanvraag in of bel ons om een afspraak te maken! De ontruiming bestaat uit de volgende werkzaamheden; – Het transporteren van inboedel naar gewenste locatie – Het afvoeren van overtollige inboedel – Wit verven van muren, plafonds, etc – Kleine herstelwerkzaamheden – Het verwijderen van spijkers, schroeven, pluggen, gordijnrails, lampen e.d. – Het verwijderen van tapijtvloer, laminaatvloer e.d.
Profiteer van de 5 zekerheden als u kiest voor Keurmerkontruimer; – Snel een offerte op maat – Ontruiming tegen vast tarief – Professioneel & discreet – Goede klantenbeoordeling