010-7511414
info@keurmerkontruimer.nl

Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming nodig?
Na een faillissement of bij de verhuizing naar een nieuw pand kunt u te maken krijgen met bedrijfsontruiming. Tijdens deze hectische en soms ook emotionele periode is het fijn om te weten dat er een ontruimingsbedrijf voor u klaarstaat om de zorgen van de bedrijfsontruiming op zich te nemen. Zo heeft u tijd om de andere zaken te regelen terwijl wij er voor zorgen dat uw pand schoon en naar wens wordt opgeleverd.

Leeg en bezemschoon opgeleverd
Bij het definitief verlaten van uw bedrijfspand is het belangrijk we de ruimte leeg en schoon opleveren voor de volgende koper of huurder. Dit doen wij graag voor u. Bij Keurmerkverhuizer is het bedrijfspand gegarandeerd leeg en bezemschoon na de bedrijfsontruiming.

Keurmerkontruimer doet uw bedrijfsontruiming
Keurmerkontruimer heeft jarenlange ervaring in bedrijfsontruiming. We ontruimen dagelijks bedrijfspanden, kantoren en huizen. Hierbij hechten we veel waarde aan uw wensen, het is daarom altijd goed om speciale wensen vooraf aan te geven. We luisteren graag aandachtig en denken ook graag met u mee. We ontruimen tegen een vast tarief, werken professioneel en zijn discreet.

Meer weten over onze bedrijfsontruiming?
Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag uw situatie en kijken samen naar de mogelijkheden. Ook denken we graag met u mee mocht u ergens onzeker over zijn. Wij doen ons best om uw zorgen zo goed mogelijk op ons te nemen. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat. Contact opnemen over onze bedrijfsontruiming kan gemakkelijk via telefoon 010-7511414 of e-mail info@keurmerkontruimer.nl. Ook kunt u het contactformulier op de contactpagina van onze website invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden.